Mr. A.

mr. A. (André) Bijl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Mr. A. (André) Bijl (1984) is in 2010 beëdigd tot advocaat en werkt inmiddels al jaren als advocaat in de regio Leerdam. Vanaf het begin van zijn carrière verleent André rechtsbijstand aan particulieren en ondernemers op het gebied van het personen- en familierecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Hij heeft veel ervaring met echtscheidingen en met zaken aangaande alimentatie, omgangsregelingen en gezag. André adviseert daarnaast ondernemingen en bestuurders en procedeert veelvuldig in ondernemingsrechtelijke geschillen.

André heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Ondernemingsrecht

Verbintenissenrecht

Personen- en familierecht


Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Expertise

  • Echtscheiding
  • Alimentatie
  • Contracten
  • Ondernemingsrecht