Direct een advocaat aan de lijn alsmede een vlotte en praktische afwikkeling van uw dossier. Zaken worden op efficiënte en betrokken wijze behandeld. Waar mogelijk wordt een procedure vermeden. Het belang van de cliënt staat steeds voorop.

Meer over het klachtenreglement?
Download het hier!

Werkwijze

Bijl & Kroon advocaten acteert op het scherp van de snede. Dat kan ook niet anders: de belangen zijn vaak groot. Een probleem met de gemeente, een echtscheiding, een ontslagvergoeding of een geschil tussen u als ondernemer en een klant en/of leverancier. Het kantoor kenmerkt zich door hoge juridische deskundigheid en acteert vanuit de meest recente jurisprudentie en wetgeving.

Bijl & Kroon advocaten is gevestigd te Leerdam en procedeert landelijk voor alle rechtbanken. Het kantoor treedt op voor cliënten uit het hele land. In het bijzonder staat het kantoor cliënten bij uit de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, daaronder vallen bijvoorbeeld Leerdam, Gorinchem, Arkel, Kedichem, Vuren,  Meerkerk, Geldermalsen, Culemborg, Nieuwegein, Vianen, Houten en Tiel.

Kosten

Betaalbare advocatuur
De rechtsbijstand wordt verleend op basis van een redelijk uurtarief. De hoogte van het tarief wordt bepaald door de aard van de zaak en de persoon van de cliënt. De gehanteerde tarieven zijn scherp en concurrerend.

Gefinancierde rechtsbijstand
Daarnaast neemt het kantoor deel aan het stelsel van gefinancierde rechtsbijstand van de Raad voor Rechtsbijstand.

Afhankelijk van de hoogte van het inkomen kunnen particulieren in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand; ook wel toevoeging genaamd. Voor de rechtsbijstand is dan geen uurtarief verschuldigd, maar enkel een eigen bijdrage. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van het inkomen. Om na te gaan of u in aanmerking komt voor een toevoeging kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Ook kunt u zelf de website van de Raad voor Rechtsbijstand raadplegen.