Wij ontzorgen u

U zit niet te wachten op juridische rompslomp. Maar u wilt uw zaken wel op orde hebben, ook uw juridische zaken. Als u daar hulp bij nodig heeft, schakelt u het liefst een vertrouwde partij in. Wij hebben onze specialisaties ingedeeld in vier aandachtsgebieden per doelgroep, zodat u gericht meer informatie kunt vinden.

zakelijk particulier

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij hebben wij onze specialisaties ingedeeld in vier aandachtsgebieden, zodat u gericht meer informatie kunt vinden. Onze aandachtsgebieden zijn:

Uw recht, onze zaak

Uw recht, onze zaak. Dat is waar Bijl & Kroon advocaten voor staat. Het verlenen van rechtsbijstand aan u als particulier om datgene te bewerkstelligen waar u recht op heeft. Of het nu een uitgebreid advies betreft over uw rechtspositie in het geschil, dan wel een procedure jegens uw werkgever of wederpartij. Uw belang staat hierbij voorop.

Samen met u wordt besproken wat een duurzame oplossing is voor uw geschil, dit om mogelijkerwijs een kostenverhogende procedure te vermijden, zonder daarbij af te doen aan uw belangen.

Daarbij past een goed en reëel advies van één van onze specialisten over uw rechtspositie in de desbetreffende casus, zodat u niet voor verassingen komt te staan in de loop van de zaak.