Wij ontzorgen u

U zit niet te wachten op juridische rompslomp. Maar u wilt uw zaken wel op orde hebben, ook uw juridische zaken. Als u daar hulp bij nodig heeft, schakelt u het liefst een vertrouwde partij in. Wij hebben onze specialisaties ingedeeld in aandachtsgebieden per doelgroep, zodat u gericht meer informatie kunt vinden.

zakelijk particulier

Waar kunnen we u mee helpen?

Als ondernemer zit u niet te wachten op juridische rompslomp. Maar u wilt uw zaken wel op orde hebben, ook uw juridische zaken.

Adviseren, onderhandelen en zo nodig procederen

Adviseren, onderhandelen en zo nodig procederen, vormt de rode draad in alle dossiers van Bijl & Kroon advocaten. Onze specialisten zijn iedere dag weer graag bezig voor u als ondernemer, of het nu een uitgebreid advies betreft over de rechtspositie van uw onderneming, dan wel een procedure jegens een klant die in gebreke blijft met het voldoen aan de overeenkomst. Er is één constante factor, namelijk het in het oog houden van uw belang in de desbetreffende zaak.

Samen met u wordt besproken wat een duurzame oplossing is voor uw geschil, dit om zo wellicht een klant te behouden in de toekomst en mogelijkerwijs een kostenverhogende procedure te vermijden, zonder daarbij af te doen aan uw belangen als ondernemer.

Daarbij past een goed en reëel advies van één van onze specialisten over uw rechtspositie in de desbetreffende casus, zodat u niet voor verassingen komt te staan in de loop van de zaak.